Vad är Olaplex?

Vad är? / Hårvård  / Vad är Olaplex?
olaplex

Vad är Olaplex?

Olaplex är en produkt som reparerar, stärker och skyddar håret. Normalt används Olaplex i samband med kemiska behandlingar av hår och vid färgning av håret. Olaplex kan ge dig ett friskare hår.

Olaplex innehåller en sammansättning av fuktgivande ingredienser. Olaplex formula är fri från silikoner, sulfater, ftalater, DEA, aldehyder och har aldrig testats på djur.

Olaplex hos frisören

Hos många frisörer kan man idag få en Olaplexbehandling i samband med färgning eller andra kemiska behandlingar. Få inom branschen har missat dess framfart. Olaplex har på ett sätt skakat om frisörbranschen och ändrat förutsättningarna för skadat och behandlat hår.

Olaplex används vid färgning och andra kemiska behandlingar. Olaplex kan ge ett starkare, friskare och glansigare hår. Olaplex sammanlänkar de svavelbindningar som förstörs vid schamponering, hantering och normalt slit.

Olaplex i butik

Olaplex finns idag även som både schampo och balsam att köpa i butik för hemmaanvändning. Koncentrationen av de aktiva ämnena är lägre i schampot och balsamet än du kan få hos en frisör, men de aktiva ämnena och receptet är detsamma. Många upplever en liknande men mindre påtaglig effekt av hemmaprodukterna.

Inga kommentarer
Kommentera